top of page

Gravmonumenter

Vi har lang erfaring og  produserer gravminner i de beste norske og utenlandske stensorter. Vi tilbyr gravsteiner, bronsjedekor, ornamenter, og bedplater. Ønsker du råd og veiledning vil vi så klart hjelpe deg med det. På nettsiden finner du et utvalg av våre gravmonumenter, men leverer også andre modeller. Har du noen spørsmål eller ønsker du råd og veiledning? Ta kontakt vi hjelper deg gjerne.

  • Vi ordner alle formaliteter og søknader i forbindelse med oppsetting av gravminne.

  • Vi utfører navntilføyelser, gullforgylling og eller alt av oppussing, omgjøring og omsliping av gravminne.

  • Vi fører også et stort utvalg av bronseskrift, ornamenter, lykter, duer og spurver etc.

  • Vi hjelper gjerne våre kunder med personlig tilpasset gravminne, også etter egen skisse eller bilde.

 

Ta gjerne en tur til Vadfoss for å se vår utstilling. Målene vil av og til kunne variere noe i forhold til bredde og høyde på selve monumentet. Granitt er et naturprodukt og derfor kan fargen også variere litt i forhold til bildene.

Alle våre gravminner leveres med fundament og inngravert navn, datoer og evnt. ornament. Ved bestilling kan det henvises til ett nummer i katalogen. Vi har mulighet til å komponere den steinen du ønsker og kan velge andre skrifttype og dekorer og sette på den stenmodellen du har valgt. 

 

Vi tar forbehold om feil og/eller mangler i varebeskrivelser, priser, markedsføring, tekniske løsninger, lagerbeholdninger samt alle andre forhold hvor en feil har oppstått.

Trenger du hjelp, gode råd eller veiledning. Ta kontakt, hjelper deg.

bottom of page